Julhälsning

Nu är det snart Jul- och Nyårshelger och uppdragen som nämndeman minskar väl något innan det tar fart igen på det nya året 2020.

Samtliga aktiviteter under året har varit mycket uppskattade av deltagarna. Svårigheten är ju att hitta aktiviteter på tider som passar så många som möjligt och som dessutom kan knyta an till brottmål,förvaltningsmål och tvistemål. Kom gärna med förslag!

Inför 2020 finns lite spännande planer. Den 27 januari besöker vi Rättspsykiska avdelningen samt Hospital Museet i Vadstena. Inbjudan skickas ut innan jul.

På årsmötet den 9 mars får vi lyssna på författaren och f.d. polisen Simon Häggström som skrivit ”Flickorna som sprang” utifrån sin kunskap och erfarenhet om prostitution och människohandel. Uppdatering 2020-01-28: Tyvärr har författaren Simon Häggström fått förhinder. Istället kommer nämndemannen och trollkarlen Jimmy Svärdhagen och underhåller. Föreläsning av ”Missing People” mars-april, pistolskytte maj, Securitas i början av hösten.

Vi är nu flera medlemmar i föreningen än på mycket länge och det gläder och sporrar oss i styrelsen till att hitta nya intressanta aktiviteter.

Vi vill tacka alla medlemmar som ej kommer att fortsätta som nämndeman efter årsskiftet, men vill påpeka att det går utmärkt att fortsätta att vara medlem i föreningen och delta i våra aktiviteter.

Alla nya nämndemän önskas varmt välkomna till föreningen! Det går bra att redan nu betala in årsavgiften för 2020 (225 kr) på bankgiro 472-8085 eller swish 123 668 75 37

Vi i styrelsen för Jönköpings Nämndemannaförening önskar Dig

God Jul och Gott Nytt År!

Gerd Pettersson
Ordförande